Πάτρα: Αλλοδαποί είχαν κρυφτεί σε φορτηγό προκειμένου να ταξιδέψουν παράνομα

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών ηλικίας 36, 30, 23, και 18 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, σε Φ/Γ όχημα με οδηγό τον 36χρονο, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ειδικά διαμορφωμένου χώρου-κρύπτη εντός του χώρου του φορτίου του Φ/Γ, όπου βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένοι οι αλλοδαποί, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα καθώς και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

Παράλληλα στη σύλληψη ενός 38χρονου ημεδαπού προέβησαν, χθες το απόγευμα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για παράβαση περιοριστικών όρων διαμονής.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 38χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος, επρόκειτο να ταξιδέψει με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.


Πηγή