Πάτρα: Δωρεάν καφές στην πλατεία Γεωργίου

Λουκέτο στην πλειοψηφία των καταστημάτων εστίασης κι αναψυχής της Πάτρας σήμερα μετά την απόφαση των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και αναψυχής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί με το ΦΠΑ. Από την πρώτη βόλτα στο κέντρο της Πάτρας διαπιστώσαμε οτι νωρίς το πρωί είχαν ανοίξει μόνο δυο καφε στον εμπορικό ιστό της πόλης.

Ανάλογη η εικόνα και περιμετρικά της πλατείας Υψηλών Αλωνίων όπου μόνο δυο από τα πολλές καφετέριες της περιοχής ήταν ανοιχτές.

Η συντριπτική πλειοψηφία των καφετεριών στο κέντρο της Πάτρας ήταν μεν κλειστές, ωστόσο σε μεγάλες γειτονιές περιφερειακά του κέντρου, όπως Ζαρουχλέικα, Ψαροφάι και αλλού υπήρχαν καφε που άνοιξαν και μάλιστα ήταν γεμάτα κόσμο.

Λίγο μετά τις 10 τα μέλη του συλλόγου καταστηματαρχών εστίασης κι αναψυχής της Πάτρας έστησαν πάγκους στην πλατεία Γεωργίου όπου διέθεταν δωρεάν στους Πατρινούς καφε κι αναψυκτικά.

H εικόνα της πόλης είναι πρωτόγνωρη η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων είναι κλειστή αναφέρει ο Αντιπρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Τάσος Γιατράς.

πηγη: thebest.gr

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    18 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία