Πάτρα: Tο Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσφέρει δωρεάν μαθήματα decoupage

Στα πλαίσια των δράσεων για πρόληψη και ενημέρωση όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με την υγεία, με στόχο πάντα την ποιότητα ζωής, το Παράρτημα Πατρών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, αποφάσισε να προσφέρει στα Μέλη – Φίλους και Φίλες του δωρεάν μαθήματα decoupage και άλλες σχετικές με αυτό τεχνικές, για αρχάριους, στο Γραφείο του Παραρτήματος.

Εκτιμά ότι,με την κίνηση αυτή, θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μάθουν, να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να ψυχαγωγηθούν. Μέσα σε όμορφο και φιλικό περιβάλλον, που προάγει την ανθρώπινη επικοινωνία και ενισχύει την θετική στάση απέναντι στα καθημερινά προβλήματα, αυτοί θα γνωρίσουν καλύτερα τους σκοπούς και το έργο της Αντικαρκινικής και θα μπορέσουν να συμμετάσχουν ενεργά σε όποιες δραστηριότητες υπάρξει ανάγκη.

Η τεχνική του decoupage, που λατρεύτηκε ανά τους αιώνες και άντεξε στον χρόνο, η μεταμόρφωση αντικειμένων με παρεμβάσεις και αναπαλαίωση, εξελικτικά έφτασε από τον 13ο αιώνα, κυρίως από Κίνα, στην Ευρώπη και μας προσφέρει την γνώση, την ευχαρίστηση, την ψυχική ισορροπία, την ποιότητα. Χάρις σε αυτήν, μπορούμε να συνδυάσουμε ποικίλα υλικά, μοτίβα, χρώματα και με φαντασία, αγάπη και μεράκι, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και συναρπαστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις ομάδες που σχηματίζονται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6932817275 και 2610225590 και στο mail: [email protected]ahoo.com Ανάλογα με την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πηγή