ΠΑΤΡΑ: Μαγιονέζα… με μύγες και σκουλήκια! «Επώνυμο» προϊον σε super market της Πάτρας

Επαθε πλάκα συμπολίτης όταν πήγε σε Πατρινό super market, αγόρασε επώνυμη μαγιονέζα η οποία μάλιστα… δεν είχε λήξει και όταν την άνοιξε στο σπίτι του… βρήκε μύγες και σκουλήκια… στην επιφάνεια του προϊόντος. Το περίεργο ήταν ότι το προϊόν ήταν σφραγισμένο και θεωρείται πολύ παράξενο το πώς τα ζωύφια «αναπτύχθηκαν» στο εσωτερικό του.

Εκτός και αν είχαν «εισχωρήσει» στη διάρκεια της συσκευασίας του προϊόντος, έμειναν εκεί και… γέννησαν τα αυγά τους! Ο συμπολίτης απευθύνθηκε στο super market, τους ενημέρωσε, όμως εκείνοι του είπαν πως δεν πρόκειται για δικό τους λάθος, αφού η συσκευασία που βρισκόταν στο ράφι είχε ημερομηνία λήξης… τον Ιούλιο του 2019, και ότι… θα ενημέρωναν τον προμηθευτή!

Αν και αρκετά συχνά οι καταναλωτές αγοράζουν ακατάλληλα για κατανάλωση τρόφιμα ή ελαττωματικά προϊόντα, ελάχιστες είναι οι φορές που καταφεύγουν στη Δικαιοσύνη.

Βασικός λόγος είναι ότι η μαρτυρία τους αποτελεί το μοναδικό τους αποδεικτικό στοιχείο, γεγονός που δυσκολεύει το ενδεχόμενο θετικής γι’ αυτούς έκβασης της υπόθεσης. Αλλά ακόμη και με καταγγελία στον ΕΦΕΤ τα προβλήματα είναι πολλα. Κυρίως λόγω καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ


Πηγή