Σε θέση «μάχης» για το ΤΕΙ Ναυπάκτου :Δείτε ΜΟΝΟ στο ΝΝ ολόκληρες τις τοποθετήσεις. Βίντεο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της Ομοσπονδίας εμπόροβιοτεχνων Ναυπάκτου έκτακτη σύσκεψη για το θέμα του ΤΕΙ Ναυπάκτου στο Αντίρριο . Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά τα δημοσιεύματα που υπήρξαν για το νέο νόμο του υπουργού κ. Γαβρόγλου και το οποίο θέτει σε κίνδυνο για ακόμη μια φορά το ΤΕΙ Ναυπάκτου. Κατά την διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε συνάντηση του βουλευτή Αίτ/νιας κ. Κωνσταντόπουλου με τον υπουργό κ. Γαβρόγλου ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το τμήμα του ΤΕΙ Ναυπάκτου. Όμως παρ όλα αυτά η απόφαση που πάρθηκε ήταν να ληφθούν μέτρα τα οποία θα αποφασίσουν στο έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο που πιθανόν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.Επισης έγινε πρόταση για ενεργοποίηση της επιτροπής που είχε συσταθεί και παλαιότερα για το ΤΕΙ. Ένταση υπήρξε μετά την παρέμβαση του αντιδημάρχου κ. Σιαμαντά που μίλησε για συντεχνίες με τον πρυτανη του ΤΕΙ κ. Τριανταφυλλου να ζητά από τον πρόεδρο να τον προστατέψει διαφορετικά θα αποχωρούσε ζητώντας συγχρόνως από τον κ. Σιαμαντά να ξεκαθαρίσει από που προέρχονται οι συντεχνίες. Στη συνέχεια οι τόνοι έπεσαν και η συζήτηση που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες έλαβε τέλος με κοινή απόφαση να μείνουν όλοι ενωμένοι σε θέση «μάχης» έτσι ώστε να μην κινδύνευσει το ΤΕΙ.

Στην έκτακτη σύσκεψη συμμετείχαν συσσωμοτο συμβούλιο της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος κ. Σούζας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου κ. Παπαϊωάννου ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Λουκόπουλος(υποψήφιος Δήμαρχος) ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτίας κ. Μπουλές (υποψήφιος δήμαρχος) , οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ναυπακτίας κ. Γκίζας, κ. Τσουκαλάς, ο πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας κ. Τριανταφυλλου, ο πρόεδρος της Ένωσής επαγγελματιών Αντιρρίου κ. Τσουκαλάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ναυπακτίας κ. Ζιαμπάρα ο κ. Γουλας (υποψήφιος Δήμαρχος),ο πρώην ο δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Παπαθανάσης,ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Νταουσανης, οι υποψήφιοι περιφέρειακοι σύμβουλοι κ. Καλαβρουζιώτης(Αντιπρόεδρος ΟΣΥΝ) και κ. Κωταντουλας και ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου κ. Χάρος.

Δείτε ολόκληρες τις τοποθετήσεις αποκλειστικά Μόνο στο Nafpaktianews

Τηλεφωνική παρέμβαση Κωνσταντόπουλου

Ολόκληρες οι τοποθετήσεις Μόνο στο Nafpaktianews

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΚΗ ΣΟΥΖΑ


Η τοποθέτηση του δημάρχου Ναυπακτίας και υποψηφίου δημάρχου Τάκη Λουκόπουλου

Τοποθέτηση Τριανταφύλλου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Γιάννης Μπουλές πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας και υποψήφιος Δήμαρχος

Γιώργος Γούλας – δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος

Θανάσης Παπαθανάσης

Γιάννης Νταουσάνης υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας

Δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας

Πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Αποστόλης Παπαιωάννου

Μένιος Χάρος – πρέοδρος εργατικού κέντρου

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κωταντούλας

Θέμης Δαβανέλλος

Υποψήφιος περι. σύμβουλος αντιπρόεδρος ΟΣΥΝ Θανάσης Καλαβρουζιώτης

Έφη Γρίνου υποψήφια περιφ. σύμβουλος

Τοποθέτηση Τριανταφύλλου μετά την παρέμβαση Κωνσταντόπουλου

Σιαμαντας Γιωργος τοποθετηση

The post Σε θέση «μάχης» για το ΤΕΙ Ναυπάκτου :Δείτε ΜΟΝΟ στο ΝΝ ολόκληρες τις τοποθετήσεις. Βίντεο appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή