Σύλλογος Παραπληγικών-Κινητικά Αναπήρων ΠΕ Ηλείας: Πρώτος σε ψήφους ο Γιώργος Παπανικολόπουλος

Ο Γιώργος Παπανικολόπουλος πλειοψήφησε στις χθεσινές εκλογές του Συλλόγου Παραπληγικών – Κινητικά Αναπήρων Π.Ε Ηλείας, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ και των εκπροσώπων των μελών του, στην ΠΟΜΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας και την ΕΣΑμΕΑ.

Οι εκλογές διενεργήθηκαν στον χώρο του ΚΕΦΙΑΠ, με δικαστικό αντιπρόσωπο τον νομικό σύμβουλο του Συλλόγου, Ανδρέα Νικολακόπουλο (σ.σ τον οποίο ο απερχόμενος πρόεδρος κ.Παπαναγιώτου ευχαρίστησε για τη διαρκή στήριξη και βοήθειά του, αφιλοκερδώς, προς τον σύλλογο), ενώ παρών ήταν και ο εκπρόσωπος της ΠΟΜΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας, Γεράσιμος Παπαστεφανάτος.

Τα αποτελέσματα

Οι κάλπες έκλεισαν με τη δύση του ηλίου και μέχρι τότε είχαν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα 46 μέλη. Στην καταμέτρηση των ψήφων βρέθηκαν 45 έγκυρα ψηφοδέλτιο και 1 άκυρο.

Για το νέο Δ.Σ εξελέγησαν οι Γιώργος Παπανικολόπουλος (40 ψήφους), Παντελής Παπαναγιώτου (39), Γιάννης Πετρόπουλος (39), Γιάννης Φλόκας (16), Νίκος Φραγκούλης (14), Σπυρογιάννης Δημητρόπουλος (12) και Φώτης Σούφης (11) μετά από κλήρωση καθώς ισοψήφησε με την Κωνσταντίνα Ζωγοπούλου.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Γιάννης Δημητρακόπουλος (30 ψήφους), Αλέκος Αλεξανδρόπουλος (29) και Νίκος Ευαγγελάτος (24).

Για την ΠΟΜΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας, εξελέγησαν οι Παντελής Παπαναγιώτου (44 ψήφους), Γιώργος Παπανικολόπουλος (39) και Γιάννης Πετρόπουλος (39).

Τέλος, εκπρόσωπος στην ΕΣΑμεΑ εξελέγη ο Παντελής Παπαναγιώτου (42 ψήφους).

Το νέο Δ.Σ θα συγκροτηθεί σε σώμα, εντός των επόμενων 10 ημερών, μετά από κάλεσμα του πρώτου σε ψήφους, Γιώργου Παπανικολόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ.«Πατρίς»


Πηγή