ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΠΑΤΡΑ

Με μεγάλη συμμετοχή μετά από αρκετά χρόνια σε όλες τις κατηγορίες (εκτός των κατηγοριών των Κορασίδων και των Νεανίδων που δεν συμπλήρωσαν κατηγορίες και έτρεξαν με τους Παίδες και τους Εφήβους αντίστοιχα) διεξήχθη το Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου της Τοπικής Επιτροπής Ποδηλασίας Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, στην κατηγορία των ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ-ΜΑΣΤΕΡ.

Το Τοπικό Πρωτάθλημα διεξήχθη στην Πάτρα την 16 και 17-3-2019) έγιναν τα αγωνίσματα της Ατομικής Χρονομέτρησης και της Αντοχής. Αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή 126 αθλητές και αθλήτριες και τελικά συμμετείχαν 107.

Στο τοπικό πρωτάθλημα δρόμου συμμετείχαν τα σωματεία Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ. –– Π.ΟΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ––Π.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ– Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ – ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ- ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – Γ.Π.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ Π.Ο. – ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ-.

Ο Π.Ο.Πατρών και αυτή την φορά πρωταγωνίστησε σε όλες τις κατηγορίες και ιδιαίτερα στων Ανδρών και Παίδων . Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και τους προπονητές για την ομαδικότητα που έχουν εμφυσήσει σε όλους τους αθλητές.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ


Πηγή