Το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα το 8ο Forum Ενέργειας


Για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στις 15 & 16 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, το Συνεδριακό και Εκθεσιακό «8ο Forum Ενέργειας». (Ώρες λειτουργίας: 15/3 από 5:00μ.μ. έως 10:00μ.μ. και 16/3 από 10:00π.μ. έως 3:00μ.μ.).

Το «8ο Forum Ενέργειας» συνδιοργανώνεται από την εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Τμήμα Δυτικής Ελλάδος, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος ΠΔΕ.

Ειδικότερα σε μια συνολικότερη προσέγγιση των Ενεργειακών δεδομένων της περιφέρειάς μας, θα αναδειχθούν και οι παρακάτω βασικές ενότητες θεμάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για την περιοχή μας :

  • Εξελίξεις στις ενεργειακές υποδομές της Δυτικής Ελλάδας
  • «Ιδιωτικές Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Μέσης και Χαμηλής Τάσης (Μ.Τ.-Χ.Τ.)
  • «Δράσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας στην Δυτική Ελλάδα – Ενεργειακοί Έλεγχοι – Ενεργειακές εφαρμογές στην Δυτική Ελλάδα»

Στο «8ο Forum Ενέργειας» θα παραστούν με εισηγήσεις και παρεμβάσεις τους οι σημαντικότεροι εμπλεκόμενοι ρυθμιστικοί, δημόσιοι, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς σε Εθνικό και Περιφερειακό επίπεδο. Θα γίνει, όπως κάθε χρόνο τόπος ευρύτατων συναντήσεων και διαλόγου εκπροσώπων αρμόδιων φορέων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του ΤΕΕ-Τμήμα Δυτικής Ελλάδος, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, της ΟΕΒΕΣΝΑ, του ΣΕΒΙΠΑ, της Πανεπιστημιακής Τεχνολογικής και γενικότερα εκπαιδευτικής κοινότητας και όσων ασχολούνται με την Έρευνα και την Καινοτομία στο χώρο της Ενέργειας. Επίσης Αγροτικών Φορέων, των Συλλόγων Ξενοδόχων και Τουριστικών φορέων όπως και των εγκαταστατών – Ηλεκτρολόγων, Υδραυλικών, Βιοτεχνών Αλουμινίου και Ξύλου, και βεβαίως επιχειρηματιών από δεκάδες επαγγελματικούς χώρους, που αναζητούν στην Ενέργεια επιχειρηματικές λύσεις και για τη δική τους επιβίωση και ανάπτυξη.

Το σημαντικότερο ενεργειακό συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός της Δυτικής Ελλάδος αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, να επισκεφτούν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Στο 8ο Forum Ενέργειας θα λειτουργεί και εκθεσιακό τμήμα με τη συμμετοχή επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών

Το 8ο Forum Ενέργειας υποστηρίζεται από :

Επιμελητήριο Αχαΐας, Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πανεπιστήμιο Πατρών, Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ, Επιστημονικό Πάρκο Πατρών και Clean Tech Energy Innovation Hub


Πηγή