Φώτης Σκληρός: Διαχρονικό και επίκαιρο το μήνυμα της 25ης Μαρτίου

Το μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου δίνει ο Φώτης Σκληρός, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας:

25η Μαρτίου σήμερα. Ημέρα εορτής και ημέρα μνήμης, δύο πολυσήμαντων γεγονότων, που σφράγισαν την πορεία του γένους των ανθρώπων και των Ελλήνων ειδικότερα.
Το πρώτο είναι ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου.
Το χαρμόσυνο μήνυμα της έλευσης του Σωτήρος Χριστού στον κόσμο. Η καλή είδηση ότι ένας άνθρωπος και συνάμα Θεός θα λυτρώσει τον κόσμο από τα δεσμά της αμαρτίας και της ψυχικής φθοράς.

Το δεύτερο είναι η κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης.
Η αντίσταση στην υποδούλωση από τον κατακτητή και στη στέρηση του υπέρτατου αγαθού της ελευθερίας. Πρόκειται για την προετοιμασία αναγέννησης του ελληνικού έθνους και της ανασύστασής του μέσα από τα συντρίμμια της δουλείας και της καταδυνάστευσης.

Το μήνυμα της σημερινής επετείου της 25ης Μαρτίου παραμένει διαχρονικό και επίκαιρο! Ιδιαίτερα στις ημέρες μας, που η Πατρίδα μας περνά δύσκολα μέσα σε ένα σύνθετο και ευμετάβλητο περιβάλλον, αντιμέτωπη με οικονομικές δυσκολίες, υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου, με ανεργία και μετανάστευση των παιδιών μας, με συνεχείς και εντεινόμενες απειλές κατά της εδαφικής μας ακεραιότητας, της Ιστορίας μας και των εθνικών μας ιδεωδών. Νιώθουμε υπερήφανοι για την Εθνική μας κληρονομιά! Η ευθύνη μας όμως είναι μεγάλη για τις επόμενες γενιές, για όσα θα τους κληροδοτήσουμε! Και η ευθύνη αυτή απαιτεί εθνική συνεννόηση και ομοψυχία, αλληλεγγύη και συλλογικό όραμα!

Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!

The post Φώτης Σκληρός: Διαχρονικό και επίκαιρο το μήνυμα της 25ης Μαρτίου appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή