Άρμα με τον Αμβρόσιο και το Χίτλερ είχαν ετοιμάσει να βγει στο Καρναβάλι

Μια αρκετά σουρεαλιστική καταγγελία έρχεται αυτές τις μέρες από την Πάτρα, με το περιεχόμενό τη να αφορά φυσικά το καρναβάλι της Πάτρας, τον ιστορικό αυτό θεσμό που εδώ και τόσες δεκαετίες χαρίζει σε πρωτοετείς φοιτητές τον πρώτο τους εμετό από μαυροδάφνη. Όπως καταγγέλουν δύο μέλη της δημοτικής παράταξης «Ωρα Πατρών» του Γιώργου Ρώρου, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, η λογοκρισία χτύπησε το καρναβάλι.

Μια αρκετά σουρεαλιστική καταγγελία έρχεται αυτές τις μέρες από την Πάτρα, με το περιεχόμενό τη να αφορά φυσικά το καρναβάλι της Πάτρας, τον ιστορικό αυτό θεσμό που εδώ και τόσες δεκαετίες χαρίζει σε πρωτοετείς φοιτητές τον πρώτο τους εμετό από μαυροδάφνη.

Η εν λόγω πράξη λογοκρισίας ήταν η απαίτηση να κοπεί ένα άρμα το οποίο κατασκευάστηκε από το καρναβαλικό συνεργείο και σατίριζε τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο. Ο αγαπημένος μας παππούλης δεν ξεχάστηκε φέτος από το συνεργείο του καρναβαλιού, το οποίο έφτιαξε ένα άρμα στο οποίο ο πυλώνας αυτός της ελληνικής αγάπης εμφανιζόταν ως Χίτλερ.

Διαβάστε περισσότερα στο.. https://luben.tv/stream/175250?fbclid=IwAR30WaOxUt1W8P4V6SkiqW1KY3MHftjcs8HFtTayMhjmZi_JDtfIZokL7Xs

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: μητροπολίτης Αμβρόσιος, ΧΙΤΛΕΡ


Πηγή