Έξυπνες επιλογές για να προστατέψετε το σπίτι και την επιχείρησή σας

Η πρόληψη δεν σώζει μόνο ζωές, αλλά μπορεί να σώσει και την περιουσία σας από βέβαιους μπελάδες. Φυσικά πρόσωπα δεν αποτελούν την μοναδική απειλή για το σπίτι ή την επιχείρησή σας αλλά και τα φυσικά φαινόμενα όπως η φωτιά.

Πρώτη προτεραιότητα των ιδιοκτητών ακινήτων αποτελεί, στις μέρες μας, η ασφάλιση της περιουσία τους με ασφαλή και οικονομικό τρόπο. Σύγχρονες λύσεις ασφαλείας ενσωματώνονται σε υπάρχοντα κτίρια αλλά και σε νέα ακίνητα.

Ενίσχυση της προστασίας της περιουσία σας με σύγχρονες και οικονομικές μεθόδους.

Συναγερμοί και κάμερες ασφαλείας

Μελετώντας τις ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησής σας και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη τεχνολογίας στα συστήματα ασφαλείας προσφέρουμε για το καλύτερο και ταχύτερο αποτέλεσμα. Συναγερμοί Intruder & Burglar Alarm, κάμερες παρακολούθησης (C.C.TV), συστήματα περιμετρικής προστασίας των χώρων σας, συστήματα ελέγχου πρόσβασης (Access Control-Time Attendance), αισθητήρες κίνησης και καταγραφικά.

Αυτοματισμοί

Συστήματα ασφάλειας, επικοινωνίας , θέρμανσης και φωτισμού διαχειρίζονται από απόσταση με όλα τα σύγχρονα μέσα. Εξοικονομείται χρόνος και ενέργεια και διευκολύνουμε τη ζωή σας, με άνεση, ασφάλεια και ταχύτητα.

Συστήματα Πυρανίχνευσης και Πυρασφάλειας

Στο σπίτι και την επιχείρησή σας τοποθετούμε τα πλέον σύγχρονα και ασφαλή μέσα για την πυροπροστασία αυτού. Ανιχνευτές καπνού και φαροσειρήνες εξασφαλίζουν μεγαλύτερη κάλυψη σε περίπτωση φωτιάς από τη χρήση και μόνο ενός πυροσβεστήρα.

Επικοινωνήστε με την Karidis Electronics για να την επιλογή του ιδανικού συστήματος ασφαλείας για το σπίτι και την επιχείρηση σας


Πηγή