Ήλιδα – Νέα Εποχή: Με τον Γιάννη Λυμπέρη η Ευφροσύνη Μπεκρή – Παρασκευοπούλου

Με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του Γιάννη Λυμπέρη, θα είναι υποψήφια η Ευφροσύνη Μπεκρή – Παρασκευοπούλου.

Στην ανακοίνωση της ανέφερε «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κεραμιδιά του Δήμου Ήλιδας. Φοίτησα στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΠΑ. Δ.Α. και στο Ε.Μ.Π. Έχω μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Αστική Πολεοδομική Ανάπλαση, την Πράσινη και Βιώσιμη Ανάπτυξη, στην Αρχιτεκτονική Παλαιών και Νεωτέρων Μνημείων και στο Μarketing.

Είμαι πιστοποιημένη μελετήτρια προγραμμάτων ΕΣΠΑ και αξιολογήτρια επιχειρηματικών σχεδίων στο Υπουργείο Οικονομικών, καθώς και Ελεγκτής Δόμησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Από το 2013 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά διατηρώντας Τεχνικό Μελετητικό Γραφείο στην Αμαλιάδα, και από το 2016 στο Σιμόπουλο, ενώ από το 2018 η δραστηριότητα του Γραφείου μου επεκτάθηκε στο Quebec του Καναδά, φέρνοντάς μας κοντά στην ελληνική ομογένεια.

Παράλληλα, φοιτώ στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΑΤΕΙ Αμαλιάδας.

Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Παρασκευόπουλο που υπηρετεί ως στρατιωτικός στην 117 Π.Μ. Ανδραβίδας και έχουμε δύο μικρά παιδιά.

Αποφάσισα να συστρατευθώ με το Γιάννη Λυμπέρη, για πρώτη φορά στα 30 μου χρόνια, γιατί πιστεύω πως διαθέτει την πείρα και έχει τη δυνατότητα να κάνει πράξη τις ιδέες και το όραμά του. Έχει δώσει δείγματα της αποτελεσματικότητάς του με μεγάλα και πρωτοποριακά έργα. Πιστεύω ότι ο τομέας της εκπαίδευσης και της κατάρτισης είναι από τους σημαντικότερους αναπτυξιακούς πυλώνες, ειδικότερα για την περιοχή της Πηνείας.

Είναι επιτακτική ανάγκη για όλους εμάς να διασφαλίσουμε μια άξια πορεία, για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας και δη της περιφέρειας. Αυτές οι εκλογές είναι κομβικής σημασίας για όλους μας, αλλά πάνω απ’ όλα για το μέλλον των παιδιών μας.

Ελπίζω πως θα αφήσω το προσωπικό μου στίγμα στον τόπο μου, για την ανάπτυξη του Δήμου και της περιφέρειας».


Πηγή