Αίγιο: Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης (18) μηνών, για κλοπή.

Επίσης στο Αίγιο, από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, συνελήφθη ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών, για ληστεία και παράνομη οπλοφορία.

Τέλος και πάλι στο Αίγιο, συνελήφθη μία 51χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και δέκα μηνών, για κλοπή κατά συναυτουργία.


Πηγή