ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ: «Ο κόσμος της εστίασης δεν αντέχει άλλο…»

«Ο κόσμος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της εργασίας δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται άλλο ως φορολογικό υποζύγιο στήριξης του παλαιοκομματικού κρατισμού και ο χώρος της εστίασης ιδιαίτερα, δεν μπορεί επιπλέον να αντιμετωπίζεται ως εξ ορισμού χώρος ανομίας και φοροδιαφυγής» υπογραμμίζει ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, εκφράζοντας την στήριξή του στην κινηματική πρωτοβουλία των καταστημάτων εστίασης του νομού καθώς και στα αιτήματα του κλάδου.

Ο κ. Κατσανιώτης, που το πρωί της Δευτέρας 18 Μαρτίου, θα συμμετάσχει στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο στην Πάτρα, σημειώνει τη σημασία του κλάδου της εστίασης για την τοπική οικονομία και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά και για την προώθηση των τοπικών προϊόντων .

«Η ΝΔ, έχει ήδη δεσμευτεί στη λήψη μίας σειράς μέτρων, με πρώτο τη σταδιακή μείωση του Φ.Π.Α. στο 11%, που θα ανακουφίσει τις επιχειρήσεις εστίασης. Άλλωστε η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν αυτή που το είχε κάνει και παλαιότερα…

Και προσωπικά πάντως δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση της εκλογίκευσης του λειτουργικού κόστους και των άμεσων ή έμμεσων επιβαρύνσεων των καταστημάτων εστίασης, στηρίζοντας κάθε πρωτοβουλία και ειλικρινή διάλογο που θα στοχεύει σε μία νέα και ειλικρινή σχέση μεταξύ του κράτους και των παραγωγικών κλάδων» προσθέτει ο κ. Κατσανιώτης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: εστίαση


Πηγή