Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Στις 7:30 το απόγευμα, ολοκληρώθηκε η αφαίρεση της ογκωδέστατης δοκού του μεταλλικού πλαισίου σήμανσης, πάνω στην οποία προσέκρουσε σήμερα το πρωί ένα φορτηγό αυτοκίνητο, κινούμενο στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, στο ρεύμα προς Πάτρα.

Η δοκός είχε μήκος σχεδόν ίσο με με το πλάτος όλου του καταστρώματος της Γέφυρας. Αυτή η ενέργεια δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την πρόσκαιρη διακοπή κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις η οποία απαιτήθηκε.

Η διοίκηση της Γέφυρας Α.Ε. σε ανακοίνωσή της, εκφράζει την λύπη της, για την ταλαιπωρία των χρηστών, αλλά η απόλυτη ασφάλεια τους, είναι αυτή που υπερέχει όλων των άλλων προτεραιοτήτων.

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ περιοσμένης διάρκειας ΔΙΑΚΟΠΗ της ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ στις 2 λωρίδες εξυπηρέτησης των 2 ρευμάτων του ανατολικού καταστρώματος ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του σημερινού συμβάντος.

Η εταιρλια ευχαριστεί θερμά τους χρήστες για την υπομονή που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια αυτής της ημέρας, καθώς και τους συναδέλφους που συνειδητά υπερέβησαν τα δοκιμασμένα στον χρόνο υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού και φιλοτίμου.

Να σημειωθεί ότι, λόγω του ατυχήματος και του απαγορευτικού που επικρατούσε στο πορθμείο λόγω των θυελλωδών ανέμων, το πρωί επικράτησε κομφούζιο στην πλευρά του Αντιρρίου από εκατοντάδες οδηγούς που είχαν αποκλειστεί για αρκετή ώρα.

Η Γέφυρα αναγκάστηκε να μετατοπίσει εκτάκτως την κυκλοφορία των οχημάτων στην ανατολική πλευρά του καταστρώματος, όπου δόθηκε μια λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    28 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία