Αρχ. Ολυμπία: Διανομή προϊόντων σε ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και σε συνεργασία μαζί της, σας ενημερώνει ότι θα διανείμει σε συγκεκριμένο αριθμό ωφελουμένων που έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», μέσω του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Καλούνται οι Ωφελούμενοι όπως προσέλθουν οι ίδιοι ή μέλος της οικογένειά τους, ή μέσω άλλου προσώπου έχοντας εξουσιοδότηση, για την παραλαβή των προϊόντων φέροντας μαζί τους ενδεικτικά ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Αναφέρουμε ότι η διανομή θα είναι για δυο ημέρες, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στο χώρο της Αποθήκης, Υπηρεσία Καθαριότητας και ώρες 09:30 έως 14:00.

Σημείωση: Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να παραλάβουν την ποσότητα που τους αναλογεί για να μην δημιουργούνται περαιτέρω προβλήματα σύμφωνα με τον Κανονισμό του όλου Προγράμματος.

Επίσης να τονίσουμε ότι οι Ωφελούμενοι του Προγράμματος ενημερώνονται κατά κύριο τρόπο με μήνυμα στο τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους για το ΚΕΑ.

Πληροφορίες:

Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας : 26240-29087

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας : 26240-22549 & 22250


Πηγή