Αστέρια : Για 1η φορά η κορασίδες στην Β΄ Φάση

Με δύο νίκες σε λιγότερο από 24 ώρες οι κορασίδες της Ράνιας Πανουτσοπούλου και των Αστεριών Αχαΐας , σφράγισαν για 1η φορά την πρόκριση τους στη Β φάση του Πρωταθλήματος στην σύντομη ιστορία τους. Αυτή τη φορά η Κορασίδες πέρασαν επιτυχημένα από τη Ζάκυνθο την Κυριακή κερδίζοντας με 1-3 σετ.

Ο υπεύθυνος του τμήματος βόλευ Θάνος Τσάμης ανέφερε χαρακτηριστικά :

«Θα φανεί στο χειροκρότημα»

Αυτή η ομάδα που ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια έμελε σήμερα να δώσει τη μεγαλύτερη χαρά (τη 2η μετά της Νεάνιδες φέτος). Για πρώτη(δεύτερη μετά τις Νεάνιδες) φορά που συμμετέχουμε σε Πρωταθλήματα Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων περνάμε σε επόμενη φάση Πρωταθλήματος. Ασήμαντο για κάποιους…για εμάς μεγάλο. Εμείς είμαστε μια ομάδα εκτός των «τοίχων» της Πάτρας που παλεύουμε να φτιάξουμε και να χτίσουμε κουλτούρα που θα μείνει ως παρακαταθήκη στη Δυτική Αχαΐα.
Λάθη πολλά σίγουρα(άσχετοι με το άθλημα είμασταν) και κινήσεις για βήματα εμπρός.

Το μεγαλύτερο έγινε λοιπόν και σίγουρα ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν σε αυτό. Το καλοκαίρι έρχονται τα καλύτερα. Είμαστε τα Αστέρια Αχαΐας από την Αχαγιά την Κάτω Αχαγιά…..και απλά γουστάρουμε!!!! Μπράβο στα κορίτσια όλα τα κορίτσια αυτά που βοήθησαν πολύ, λιγότερο αυτά που σταμάτησαν, αυτά που άλλαξαν γνώμη. Όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτή την επιτυχία για εμένα.

Μπράβο στους γονείς γιατί έχετε αρχές και τις έχετε μεταφέρει στους «καθρέπτες» σας…τα παιδιά σας.

Εμείς συνεχίζουμε…..έχουμε και τις Παγκορασίδες!!!


Πηγή