Αύριο το «αντίο» στον άτυχο 52χρονο Ανδρέα Χρ. Χριστοδουλόπουλο που δολοφονήθηκε στο Ελαιοχώρι


Το «τελευταίο αντίο» στον 52χρονο Ανδρέα Χρ. Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας, θα πουν αύριο Σάββατο στη 1 το μεσημέρι, συγγενείς και γνωστοί, από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ελαιοχωρίου.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει, πως η μοίρα θα του επεφύλλασσε τέτοιο τέλος…

Πήγε στην γενέτειρά του να δει την μητέρα του και να περάσει τις μέρες των Απόκρεω και δολοφονήθηκε!

Θα τον αποχαιρετήσουν ο γιος του Χρήστος, η μητέρα του Αργυρώ, τα αδέλφια του, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συγχωριανοί του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε…

Υπενθυμίζουμε ότι όλα συνέβησαν, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Ελαιοχώρι όταν – σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- «ο 69χρονος αφού διαπληκτίστηκε λόγω προσωπικών διαφορών με 52χρονο ημεδαπό, στη συνέχεια τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά και στον θώρακα. Ο τραυματίας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου λίγη ώρα μετά την διακομιδή του κατέληξε στα τραύματά του». Ο δράστης συνελήφθη όπως γράψαμε και χθες σε αποθήκη του Δημοτικού Σχολείου, έχοντας στην κατοχή του το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Ο δράστης οδηγείται σήμερα στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.


Πηγή