Βαρύ πένθος για τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γ. Αγγελόπουλο- «Έφυγε» ο πατέρας του


Βαρύ πένθος για τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Γιώργο Αγγελόπουλο καθώς χθες απεβίωσε ο πατέρας του.

Ο Παναγιώτης Κων. Αγγελόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών και η αναγγελία του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο Πετρωτό Αχαΐας όπου και ζούσε.

Ο εκλιπών υπήρξε μια σεβάσμια μορφή, ένας άνθρωπος του μόχθου, ο οποίος ευτύχησε να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Με την αείμνηστη σύζυγό του απέκτησαν τρεις γιους, τους οποίους και είχε την χαρά να τους δει να προσφέρουν στην κοινωνία, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, τον Γιώργο ως πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας και με πολυετή ενασχόληση με τα κοινά, τον Κώστα να ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό κατέχοντας σήμερα τη θέση του γενικού γραμματέα της ΕΠΣ Αχαΐας και τον Χρήστο.

Εκτός από την επαγγελματική και κοινωνική τους πορεία, είδε τα παιδιά του να δημιουργούν οικογένειες πάνω στις αξίες που τους δίδαξε, ενώ είχε την χαρά να γνωρίσει εγγόνια.

Η οικογένειά του, γνωστοί και συντοπίτες θα τον αποχαιρετήσουν στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου στο Πετρωτό, όπου και θα τελεστεί η κηδεία του.


Πηγή