Δήμος Πύργου: Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Τάκης Αντωνακόπουλος

Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Βγενόπουλος Αντρέας του Παναγιώτη

Φυσιοθεραπευτής

Πρ.Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου

Αποτελεί θλιβερή διαπίστωση ότι ο Δήμος Πύργου, είναι ουραγός στον πίνακα Ανάπτυξης της χώρας. Παράλληλα στο Δήμο Πύργου ανήκει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια κρουαζιέρας της χώρας,το λιμάνι «Ιωάννης Λάτσης». Επίσης η Αρχ.Ολυμπία είναι όμορη, γειτνιάζουσα περιοχή. Πολλά χιλιόμετρα παραλίας με «χρυσή» άμμο ανήκουν στον Δήμο,ενώ τα εδάφη είναι ευφορα και ο χαρακτηρισμός της περιοχής ως «Καλιφόρνια» της Ελλάδας.

Παρ’ όλα αυτά όμως η πόλη είναι φτωχη,όπως και τα χωριά. Τι φταίει? Προφανώς οι τοπικές εξουσίες. Δίπλα μας ο Δήμος Ήλιδας, ευρίσκεται πολύ μακριά από εμάς σχετικά με ζητήματα ποιότητας ζωής αλλά και αναπτυξιακή διάσταση.

Η παραίτηση, η μετάθεση ευθυνών, η απαισιοδοξία, η χαμηλή αυτοεκτίμηση, δημιουργούν ένα κράμα στασιμότητας και απαξίωσης των δυνατοτήτων μας.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τέτοιες συμπεριφορές.

Οι άνθρωποι της εργασίας, του πολιτισμού, της επιστήμης, οι αδικημένοι άνεργοι, πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες.

Στις ερχόμενες εκλογές, στηρίζω και είμαι μαζί με τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο Πύργου τον Καρδιολόγο Αντωανακόπουλο Παναγιώτη, για τον Δήμο του Πύργου. Υπήρξαμε συμμαθητές στο Γυμνάσιο – Λύκειο Αρρένων Πύργου (σημερινό 1ο Γυμνασιο).

Η αντίληψη για μια Δημοτική Αρχή με συνέπεια απέναντι στον πολίτη, με δυνατότητα παραγωγής έργου, με καθαρά χέρια και ώριμες, λογικες

-σύγχρονες προτάσεις, μας έφερε κοντά στον Τάκη Αντωνακόπουλο.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ,ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, είναι το μήνυμα της παράταξή μας

Δεν μας χωρίζει ουσιαστικά τίποτα, από αυτή την συλλογική προσπάθεια. Οι μόνοι που θίγονται ,είναι όσοι βολεύονται στην αταξία της πόλης.

Σας καλώ να προβείτε στην ελάχιστη «επαναστατική»πράξη που είναι η αυτόφωτη επιλογή Δημάρχου και συμβουλίου.

Μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει ο Δήμος μας.

Ζούπη Χρυσή του Ζώη

Πτυχιούχος Νοσηλευτικής Τ.Ε

Αν.Γενική Γραμματέας Εργατικού Κέντρου Πύργου

Πρόεδρος Εμπορουπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πύργου

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια,ο Πύργος διακρίνεται για την παραγωγή αρνητικών ειδήσεων.

Πύργος η πόλη των σκουπιδιών.

Πύργος, η πόλη της παραβατικότητας.

Πύργος, σκοτεινή πόλη.

Γιατί όλα αυτά? Γιατί τόση άδικη εικόνα μιας πόλης, ενός Δήμου, όπου γεννήθηκαν και μεγαλούργησαν μεγάλοι δημιουργοί, όπως ο Τάκης Δόξας, ο Γιώργος Παυλόπουλος, ο Σάκης Καράγιωργας?

Γιατί τόση απαξίωση στον Δήμο που στηρίζει με τις αστικές του υποδομές όλη την Ολυμπιακή τελετουργία που εξελίσσεται στην Αρχ. Ολυμπία.

Μήπως δεν είμαστε ο Δήμος – ιδιοκτήτης του λιμανιού «Ιωάννης Λάτσης» στο Κατάκολο?

Εκτιμώ ότι οι λάθος επιλογές στη Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν οδηγήσει εδώ τα πράγματα.

Πόλη γεμάτη σκουπίδια, παραβατικότητα παντού, αδέσποτα ζώα απειλούν τους πολίτες, αθλητικές υποδομές κατεστραμμένες, ΤΕΙ που καταρρέουν ,στρατόπεδο που φυλλοροεί.

Τελικά μια πόλη χωρίς μέλλον

Δεν νομίζω ότι η σημερινή εικόνα, αντιπροσωπεύει την δυνατότητα της περιοχής.

Απλά μας αντιπροσωπεύουν άνθρωποι χωρίς Δυνατότητες.

Με επικεφαλής τον Καρδιολόγο Αντωνακόπουλο Παναγιώτη μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πόλη καθαρή, φιλική στους πολίτες, μια πόλη προσβάσιμη σε ΑΜΕΑ, μια πόλη φωτεινή που θα αποπνέει πολιτισμό και ευγένεια.

Αναβάθμιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στο Κατάκολο, ένταξη του Μουσείου Πύργου στην λίστα μνημείων τηςUNESCO,επαναπλημμυρισμός της πρώην Λίμνης Μουριάς, αυτοκινητοδρόμιο, Μουσείο Μαύρης Σταφίδας, είναι ώριμα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων, συντήρηση Αγροτικής οδοποιίας, Δημοτικό ασθενοφόρο,στήριξη αθλητικών- πολιτιστικών δραστηριοτήτων είναι ανάγκες της καθημερινότητας.

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ .

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ


Πηγή