Δήμος Πύργου: Σημαντική υποψηφιότητα στο συνδυασμό Καράμπελα

Μια ισχυρή και δυναμική υποψηφιότητα, αυτή της Ματίνας Τσουρούλα – Ζέζα, πρώην διευθύντριας ΙΚΑ Πύργου, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης ΄΄ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ Αντώνης Καράμπελας.

Η Ματίνα Τσουρούλα – Ζέζα γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Πύργο. Είναι πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Υπηρέτησε στο ΙΚΑ και διετέλεσε Διευθύντρια του ΙΚΑ Πύργου.Έχει διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Καποδιστριακού Δήμου Ωλένης.

Είναι παντρεμένη με τον Μαρίνο Τσουρούλα, Μηχανικό –εργολήπτη Δ.Ε και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Ευδοκία (Αρχιτέκτονα Μηχανικό) και την Ζαχαρούλα (Οικονομολόγο) υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών.

Η ΜατίναΤσουρούλα-Ζέζα ανέφερε:

‘’Η πρόσκληση να συμπορευτώ με την παράταξη ΄΄ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα, αποτέλεσε για μένα μία εξαιρετικά τιμητική πρόσκληση. Η ενασχόλησή μου με την Αυτοδιοίκηση τα προηγούμεναχρόνια, αλλά και το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μας με ώθησαν στην απόφασή μου να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Θέλω να διαβεβαιώσω τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες ότι με διάθεση, με όρεξη, με στόχους, με δουλειά θα συμβάλλω οριστικά και αποφασιστικά ώστε να οδηγήσουμε το Δήμο μας σε αναπτυξιακή προοπτική. Παράλληλα ο Δήμος μας πρέπει να διοικηθεί δημοκρατικά, με κοινωνικό έλεγχο και με απόλυτη διαφάνεια. Με αυτές τις αρχές θα πορευτούμε και είμαι βέβαιη ότι για αυτές τις αρχές οι πολίτες θα μας τιμήσουν με την ψήφο τους.’’

Από την πλευρά του ο κ. Καράμπελας υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ότι η Ματίνα Τσουρούλα – Ζέζα, με την επιστημονική της κατάρτιση, την μακροχρόνια εμπειρία της στη δημόσια διοίκηση αλλά και την επιτυχημένη θητεία της ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Καποδιστριακού Δήμου Ωλένης, θα δώσει σημαντική ώθηση στην κοινή προσπάθεια του συνδυασμού για νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου.


Πηγή