Διονύσης Μάλιαρης: Και η Χρύσα Θεοδωροπούλου – Κωστίκα Υποψήφια με τον Συνδυασμό

Σε μία ακόμα ηχηρή συνεργασία προχώρησε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης Διονύσης Μάλιαρης, εντάσσοντας στον Συνδυασμό του «Δύναμη ευθύνης» την Χρύσα (Χρυσάνθη) Θεοδωροπούλου-Κωστίκα.
Η γνωστή επιχειρηματίας θα κατέλθει υποψήφια στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού, ενισχύοντας έτι περαιτέρω την δυναμική του Διονύση Μάλλιαρη και παράλληλα υπογραμμίζοντας ακόμα πιο εμφατικά την γυναικεία συμμετοχή στην Παράταξη «Δύναμη ευθύνης».

Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην περιοχή Βουπρασίας-Καλυβάκια, που διαθέτει μεγάλη διείσδυση και απήχηση στην τοπική κοινωνία, ως αυτοδημιούργητη και επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Μάλιστα, η κα Θεοδωροπούλου-Κωστίκα αποτελούσε το τελευταίο διάστημα ευσεβή πόθο και για ακόμα τρεις Παρατάξεις του Δήμου Ανδραβίδας –Κυλλήνης , οι οποίες και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την εντάξουν στη δύναμη τους. Τελικά όπως αποδείχθηκε, το φιλόδοξο και ρεαλιστικό πρόγραμμα του Διονύση Μάλιαρη, αποτέλεσε την θρυαλλίδα για την τελική απόφαση της κας Θεοδωροπούλου, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου έδωσε τα χέρια με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.


Πηγή