Δυτική Ελλάδα: Ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία την Κυριακή

Αναλυτικά προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.

Για την πόλη της Πάτρας.

Κυριακή 17-3-19

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Κάτω Αχαίας.

Κυριακή 17-3-19

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 18 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.

Κυριακή 17-3-19

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη.Τοποθετήσαμε νέα κάμερα στην πόλη του Αιγίου για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://aigio-kentro.meteoclub.gr/.

Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.

Κυριακή 17-3-19

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.Τοποθετήσαμε νέα κάμερα στην πόλη των Καλαβρύτων για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://kalavryta.meteoclub.gr/

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    17 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία