Εκπρόσωποι από τουριστικό γραφείο της Κίνας, εκδήλωσαν ενδιαφέρον να δραστηριοποιηθούν στο νησί μας – Επίσκεψ […]

Επίσκεψη στο Γραφείο Δημάρχου πραγματοποίησαν εκπρόσωποι από τουριστικό γραφείο της Κίνας, εκδηλώνοντας έντονα το ενδιαφέρον τους να δραστηριοποιηθούν στο νησί μας, με σκοπό τη διενέργεια εκδηλώσεων και φωτογράφησης στο νησί μας, παράγοντας χρήσιμο υλικό προβολής που θα προωθεί το νησί μας στην αγορά της Κϊνας.

Πρόκειται για την κα Ding Li, υπεύθυνη επικοινωνίας και του μετόχου του τουριστικού γραφείου κον Zhu Libin.

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου τους υποδέχθηκε θερμά, ενημερώνοντάς τους ότι υπάρχει στενή συνεργασία με την Πρεσβεία της Κίνας και ο Δήμος συνεχίζει αδιάκοπα της επαφές με την αγορά της Κϊνας.

Ενδεικτικά τους ανέφερε τη συμμετοχής μας στο Διεθνές Συνέδριο για τον Νησιωτικό Τουρισμό, που διεξήχθη το Σεπτέμβριο του έτους 2017, στην πόλη της Zhoushan, πρωτεύουσα του Κινεζικού νησιωτικού Αρχιπελάγους.

Αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Δήμου Ζακύνθου στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ της Κϊνας, το Μάιο του έτους 2018, που σε συνεργασία με το Ελληνικό Προξενείο πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της Ζακύνθου, του Πολιτισμού και των προϊόντων της σε 3 μεγάλες πόλεις της Κίνας Γκουανγκζόου- Σιάμεν και Σενζέν.

Τέλος στα πλαίσια προώθησης του νησιού μας στην Κινεζική Αγορά, ο Δήμος Ζακύνθου, τον Απρίλιο του έτους 2019, θα συμμετέχει στην 5η Διεθνή έκθεση Θαλάσσιου Δρόμου του Μεταξιού μεταξύ των Χωρών και των πόλεων που βρίσκονται στην διαδρομή του θαλάσσιου εμπορικού και τουριστικού δρόμου που αναβιώνει σήμερα με την πρωτοβουλία του Κινεζικού Κράτους.


Πηγή