Ελεονώρα Μελέτη: Στο νοσοκομείο με Η1Ν1 η παρουσιάστρια

Σε έξαρση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα η γρίπη Η1Ν1, με τα συμπτώματα να ταλαιπωρούν αρκετούς πολίτες. Από τον ιό αυτό, λοιπόν, φαίνεται πώς προσβλήθηκε και η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια το Alpha εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων, το πρωί της Κυριακής, όπου και νοσηλεύεται προκειμένου να μην παρουσιάσει επιδείνωση η κατάσταση της υγείας της.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα αναδημοσίευσε στα InstaStories της ένα βίντεο που της έστειλαν, το βράδυ του Σαββάτου, οι κολλητές φίλες της από το μαγαζί όπου διασκέδαζαν και στο οποίο την ρωτούσαν «Που είσαι;». Σχολιάζοντάς το, λοιπόν, έγραψε χαρακτηριστικά: «Στο ΙΑΣΩ…» και πρόσθεσε τρία κλαμένα emoji, ενώ δίπλα σε ένα αυτοκόλλητο λυπημένης φατσούλας με θερμόμετρο στο στόμα συμπλήρωσε: «Η1Ν1».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι και όχι μόνο, όταν είδαν αυτή την ανάρτηση ανησύχησαν. Η ίδια, ωστόσο, δεν έχει κάνει κάποιο άλλο σχετικό post για να τους ενημερώσει σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Εμείς, ωστόσο, της ευχόμαστε περαστικά.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    10 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία