Ελ. Κονιδάρη- Αντωνοπούλου: Στην Πάτρα στηρίζουμε τον Νίκο Παπαδημάτο


Δήλωση υποστήριξης της υποψηφιότητας του Νίκου Παπαδημάτου στο Δήμο Πατρέων έκανε η Έλενα Κονιδάρη- Αντωνοπούλου.

Όπως αναφέρει «η κρισιμότητα των επερχόμενων αυτοδιοιτητικών εκλογών δεν πρέπει να κρύβει πολιτικές σκοπιμότητες. Το γεγονός ότι η ΝΔ επέλεξε να δώσει στηρίξεις σε πρόσωπα με κοινωνική και πολιτική διαδρομή συνιστά μια αυτονόητη υποχρέωση εκ μέρους όλων των στελεχών και των φίλων του κόμματος να αγωνιστούμε για τη νίκη των συνδυασμών που ηγούνται αυτά τα πρόσωπα.

Στο Δήμο Πατρέων είναι μονόδρομος για όλους μας να στηρίξουμε το Νίκο Παπαδημάτο, έναν άνθρωπο, επιστήμονα και πολιτικό, που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του μετέχοντας από τα νεανικά του χρόνια στα κομματικά όργανα της ΝΔ. Έχει την πολιτική εμπειρία να δώσει με επιτυχία τη δύσκολη εκλογική μάχη της Πάτρας. Ταυτόχρονα, όμως, μας εμπνέουν τα μηνύματα ενότητας, συνεργασίας και σύνθεσης που εκπέμπει ο ίδιος και η υποψηφιότητά του. Ο Ν. Παπαδημάτος έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνεργάζεται και να προτάσσει το συμφέρον των πολλών.

Υπό αυτό το πρίσμα κανείς μας δεν δικαιούται να λοξοκοιτάζει προς άλλους δημοτικούς συνδυασμούς, οι οποίοι επιδιώκουν για τους δικούς τους λόγους να προκαλέσουν ρήγματα στην παράταξή μας. Η εκλογική μάχη της Πάτρας πρέπει να δοθεί και θα δοθεί συντεταγμένα, με όλα τα στελέχη μας ενωμένα, και θα είναι νικηφόρα».


Πηγή