Εντυπωσιακοί και Έντονοι οι Αποκριάτικοι Ρυθμοί στην Dance LifeSteps Academy!

Εκρηκτικό διήμερο αποκριάτικων δρώμενων από την Ακαδημία Αθλητικού Dance LifeSteps!

Μικροί και μεγάλοι φίλοι της Ακαδημίας βρέθηκαν όλοι μαζί, διασκέδασαν και χόρεψαν ακατάπαυστα! Το πρώτο πάρτι διοργανώθηκε από την Ακαδημία προς τιμήν των μικρών της φίλων, όπου τα παιδικά τμήματα ξεσάλωσαν χορεύοντας σε ρυθμούς latin και διασκέδασαν με τις άπειρες εκπλήξεις που είχε προετοιμάσει για όλα αυτά τα παιδιά η διοίκηση της Ακαδημίας!

Φυσικά την παράσταση έκλεψαν μικροί καρναβαλιστές, μαθητές του νηπιαγωγείου Ρήγα και ο παρευρισκόμενος γιος της κυρίας Μαρίας Πολίτη, ο μικρός Σπύρος!

Το κέφι απογειώθηκε στον αποκριάτικο χορό των εφήβων, δύο μέρες μετά, όπου στο συγκεκριμένο Πάρτυ Μασκέ βρέθηκαν νεαρές χορεύτριες της Ακαδημίας με τις υπέροχες παρέες τους!

Τα κορίτσια των αγωνιστικών τμημάτων παρουσίασαν ένα δείγμα χορογραφιών, το οποίο πιο ολοκληρωμένα θα παρακολουθήσουμε στην ετήσια χορευτική παράσταση της Ακαδημίας, τον ερχόμενο Ιούνιο! Όλοι μαζί σαν μια παρέα χόρεψαν εντυπωσιακά animation, υπέροχες χορογραφίες latin και zumba, όλα πηγή έμπνευσης των μαθητριών και της προπονήτριάς τους, κυρίας Μαρίας Πολίτη! Από την βραδιά δεν έλειψαν ούτε οι λαϊκοί χοροί, καθώς τα παρευρισκόμενα παιδιά είχαν την τύχη να απολαύσουν εντυπωσιακές χορογραφίες χασάπικου και ζεϊμπέκικου. Ωστόσο, η φαντασία δεν κυριάρχησε μόνο στις χορογραφίες αλλά και στις υπέροχες μεταμφιέσεις των παιδιών.

Κάποιες από αυτές τις μεταμφιέσεις αλλά και το κέφι που κυριάρχησε, έχετε την ευκαιρία να δείτε μέσα από το φωτογραφικό υλικό που απέσπασε για την Dance LifeSteps ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης φωτογράφος, ο οποίος βρέθηκε και χόρεψε μαζί με τα παιδιά εκείνη τη βραδιά, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Εν τέλει, ύστερα από την επιτυχία των εξετάσεων σε ερασιτεχνικά διπλώματα χορού, πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες των μελών της Ακαδημίας για τους επερχόμενους Χορό – Αθλητικούς Αγώνες αλλά και την ετήσια χορευτική παράσταση του Ιουνίου. Εκεί που η φαντασία, το κέφι, η συγκίνηση, η χαρά, η σκληρή δουλειά και το ταλέντο πρόκειται να λάμψουν για ακόμη μια φορά!

Επιπροσθέτως η Ακαδημία πρόκειται να φιλοξενήσει για ακόμη μία φορά τον Ηλία Λαδά, τον καταπληκτικό αυτόν χορευτή από το Dancing With The Stars, που όλοι είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και στην πόλη μας σε μια φιλική χορευτική συνάντηση στην Ακαδημία Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps!


Πηγή