Εξαιρετική εμφάνιση από το Fight Club Patras στο 4ο Boxing Cup

Ένας σύλλογος που έχει ψυχή, αυτό απέδειξε την Κυριακή 17 Μαρτίου ο Μαχητικός Σύλλογος της Πάτρας με την συμμετοχή και την παρουσία του στο 4ο Boxing Cup που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι, μια άψογη διοργάνωση της Άμυνας Πατρών με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Από τα πρωινά κιόλας σπαρινγκ φάνηκε η δυναμική της ομάδας του συλλόγου με τους μικρούς αθλητές Τομάση Δημήτρη, Λιαρομάτη Γιώργο, Νικολακόπουλο Γιώργο αλλά και τους μεγαλύτερους Καπετανάκη Βαλεντίνα και Φαρμάκη Γιώργο να παρουσιάζουν εξαιρετικά παιχνίδια, δείχνοντας πως στο κοντινό μέλλον θα πρωταγωνιστούν.

Κάτι που συνεχίστηκε στους επισήμους αγώνες το απόγευμα, με την πρωταθλήτρια του συλλόγου Θεοδωροπούλου Στεφανία υστέρα από έναν συναρπαστικό αγώνα επικράτησε της αντιπάλου της και κέρδισε το κύπελλο της διοργάνωσης με ομόφωνη απόφαση. Η Αξιώτη Αναστασία και ο Θωμάς Βασίλης δεν τα κατάφεραν, αξίζει όμως να αναφέρουμε πως έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις δείχνοντας το επίπεδο του συλλόγου.

Επόμενος στόχος το Σχολικό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας.

Εξαιρετική εμφάνιση από το Fight Club Patras στο 4ο Boxing Cup Εξαιρετική εμφάνιση από το Fight Club Patras στο 4ο Boxing Cup


Πηγή