Επίσκεψη του Βασίλη Γκίζα στον Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Γκίζας με συνεργάτες του επισκέφτηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου το ναυτικό όμιλο Ναυπάκτου και πιο συγκεκριμένα το χώρο διεξαγωγής kitesuf, στην περιοχή του Πούντου, στο Γρίμποβο Ναυπάκτου.

Ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ομίλου κύριο Λάμπρο Κατσινίκα για τα θέματα λειτουργίας του Ομίλου, για το έργο και τα μελλοντικά του σχέδια καθώς και για τις προοπτικές περεταίρω ανάπτυξης των θαλασσίων αθλημάτων στη Ναύπακτο.

Ο κύριος Γκίζας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την επίσκεψη του και επεσήμανε ότι η Ναύπακτος μπορεί και πρέπει να φιλοξενεί σημαντικές διοργανώσεις στο χώρο των θαλασσίων αθλημάτων. Το σύνολο του παραλιακού μετώπου του δήμου και ο κόλπος της Ναυπάκτου αποτελούν μια μοναδική πίστα, στην οποία μπορούν να αναπτυχθούν θαλάσσιες δράσεις με προφανή σημαντικά οικονομικά και όχι μόνο οφέλη για την περιοχή. Εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του προς τη διοίκηση και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου αλλά και τη δέσμευσή του για την ανάπτυξη του θαλάσσιου αθλητισμού, η οποία αποτελεί ασφαλή διέξοδο για τους πολίτες και ιδίως για τους νέους.

The post Επίσκεψη του Βασίλη Γκίζα στον Ναυτικό Όμιλο Ναυπάκτου appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή