Επίσκεψη του Βασίλη Γκίζα στο Σύλλογο Ξενοδόχων Ναυπακτίας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Γκίζας με συνεργάτες του επισκέφτηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου το σύλλογο Ξενοδόχων Ναυπακτίας. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χαράλαμπος Καρβούνης καθώς και μέλη του συλλόγου. Συνομίλησαν για κομβικά ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της πόλης, που επηρεάζουν τόσο τον επαγγελματικό κλάδο της τουριστικής δραστηριότητας όσο και τους κατοίκους.

Στη συζήτηση τέθηκαν επίσης και θέματα της καθημερινότητας τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τον τουριστικό κλάδο και σχετίζονται τόσο με έργα υποδομής και δράσεις τουριστικής προβολής όσο και με τομείς, όπως η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό πρόβλημα κ.α. και τονίσθηκε η αξία και τα οφέλη του τουρισμού για την ανάπτυξη της Ναυπάκτου και της τοπικής οικονομίας.
Ο Βασίλης Γκίζας, διατύπωσε την δέσμευση για θεσμικά κατοχυρωμένο διάλογο μεταξύ του δήμου και των επαγγελματιών του ξενοδοχειακού κλάδου, την αμέριστη στήριξη του από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών και επεσήμανε πως ο τουρισμός αποτελεί καίριο τομέα στο πρόγραμμα της παράταξης του

The post Επίσκεψη του Βασίλη Γκίζα στο Σύλλογο Ξενοδόχων Ναυπακτίας appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή