Επίσκεψη των Συλλόγων Ξενοδόχων Ζακύνθου στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή – Θ.Κολπονδίνος: “Εποικοδομ […]

Tην Δευτέρα 18/3/2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Συλλόγων Ξενοδόχων Ζακύνθου με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ζακύνθου , Ταξίαρχο Π. Πετσίνη.

Τα Διοικητικά Συμβούλια εκπροσωπήθηκαν από το κ.Θοδωρή Κολπονδίνο (Πρόεδρο Ένωσης Αρκαδίων Ζακύνθου) τη κ.Βίτσου Βίκυ (Πρόεδρο Ξενοδόχων Ζακύνθου) και τη κ.Χριστίνα Τετράδη (Πρόεδρο Ξενοδόχων Λαγανά)

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης και κρίνοντας, ότι, μόνο μέσα από μία εποικοδομητική συζήτηση και συνεργασία, μπορούν να βρεθούν λύσεις στα πάγια προβλήματα και στα θέματα ασφάλειας του νησιού μας, συζήτησαν με το Διοικητή, όπως έχει συμβεί και με τα άλλα σώματα ασφαλείας του νησιού.

«Πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ζακύνθου , Ταξίαρχο Παναγιώτη Πετσίνη με τον οποίο συζητήσαμε τα θέματα ασφαλείας του νησιού μας.
Του ευχόμαστε επιτυχημένη θητεία, και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε εποικοδομητική συνεργασία , όπως είχαμε και έχουμε με όλα τα σώματα ασφαλείας του νησιού μας…», δηλώνει χαρακτηριστικά , με ανάρτηση του στη προσωπική του σελίδα, ο κ.Θοδωρής Κολπονδίνος


Πηγή