Επιμελητήριο: Ξεκίνησαν σήμερα οι αιτήσεις για το «Μεταφορικό ισοδύναμο» στις Επιχειρήσεις

Ενημέρωση απο το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης ενημερώνει τα μέλη του ότι είναι διαθέσιμη από σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 η ενέργεια της αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις στο Πληροφοριακό Σύστημα της δράσης «Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιχειρήσεων».

Η διαχείριση της αίτησης γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης metaforikoisodynamo.gr, με την εισαγωγή των κωδικών χρήστη του TAXISnet. Οι επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί θα μπορούν να υποβάλλουν στοιχεία των παραστατικών που αφορούν το μεταφορικό κόστος.

Η 1η αίτηση χρηματοδότησης για το 2019 αφορά το σύνολο των νησιών της χώρας, για δαπάνες μεταφοράς εμπορευμάτων από και προς σε νησί μέσω μεταφορικής εταιρείας ή δαπάνης ναύλου επαγγελματικού οχήματος από 01/01/2019 έως και την ημερομηνία οριστικής υποβολής της αίτησης. Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τον ΕΦΕΠΑΕ και τα νησιωτικά Επιμελητήρια έχει ξεκινήσει σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων σε όλες τις νησιωτικές περιφέρειες για την κατάρτιση στελεχών επιχειρήσεων και τη παροχή διευκρινήσεων.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής


Πηγή