Ευάγγελος Ευαγγελάτος: Η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, θα πάει μπροστά το νησί!

Συέντευξη στον Cosmos965

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο παιδίατρος Ευάγγελος Ευαγγελάτος, με άλλη ιδιότητα όμως, αυτή του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά.
Η συζήτηση ξεκίνησε με μια ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Παλικής σχετικά με το Ματζαβινάτειο που για μια ακόμα φορά βιώνει δύσκολες καταστάσεις. Την ανακοίνωση συνυπέγραψε με δήλωση του και ο καλεσμένος. Παραδέχτηκε αρχικά ότι η ευθύνη στα της… υγείας δεν βαραίνει τον δήμο, όμως εξήγησε πως ένας δήμαρχος θα μπορούσε να βοηθήσει με παροχές προς τους γιατρούς και πρότεινε με την σειρά του μια λύση η οποία θα βοηθούσε σχετικά με τον τόπο καταγωγής του κάθε γιατρού.

«Την πολιτική πρέπει να την πιστεύεις για να ασχοληθείς»
Όταν η συζήτηση πέρασε στο αμιγώς πολιτικό κομμάτι, κος Ευαγγελάτος θύμισε ότι είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά από τα 20 του χρόνια και ανέφερε ότι το αγαπάει αυτό όπως και ο επικεφαλής της παράταξης. Μάλιστα επισήμανε ότι η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά έχει στελεχωθεί από άτομα με ήθος και αξιόλογη πορεία στα κοινά. Επίσης, τόνισε ότι η Κεφαλονιά θα επωφεληθεί από την παράταξη αν τελικώς την επιλέξει στις εκλογές, γιατί έχει αποδειχθεί ότι τα στελέχη σε όποια θέση και αν βρέθηκαν βοήθησαν και ήταν κοντά στους πολίτες και τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Τέλος, μίλησε για όλα τα έργα τα οποία γίνονται στο Αργοστόλι το τελευταίο διάστημα. Κοινή διαπίστωση ότι γίνονται με τον λάθος τρόπο. Δηλαδή, δεν είχε γίνει πρόβλεψη εξ αρχής για τα προβλήματα που προέκυψαν.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του κου Ευαγγελάτου

πηγή: www.965.gr


Πηγή