Η άνοιξη ήρθε στη ζωή μας και οι Πατρινοί διψούν γι’ αυτή!

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και τις τελευταίες ημέρες οι Πατρινοί τρέχουν να την απολαύσουν με διάφορους τρόπους, τόσο τις μέρες όσο και τα βράδια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τριήμερο της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου τα τραπεζάκια έξω στις πλατείες και στους κοινόχρηστους χώρους, γέμισαν από κόσμο, σε διάφορα σημεία του κέντρου της Πάτρας, από τη Ρήγα Φεραίου έως και την Τριών Ναυάρχων, αλλά και την Ηφαίστου.

Άλλοι πάλι προτίμησαν να πάνε προς παραλία μεριά, Βραχνέικα, Πλαζ και Ηρώων Πολυτεχνείου για να πάρουν μία πρώτη γεύση από θάλασσα, αλμύρα και καλοκαίρι, αφού ο ήλιος ήταν έντονος και η θερμοκρασία αρκετά υψηλή.

Αρκετός κόσμος πήγε επίσης στο Νότιο Πάρκο για να κάνει τη βόλτα του και να χαζέψει το ηλιοβασίλεμα, την ίδια ώρα που πολλοί την έβγαζαν στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, της Πατρέως και της Γεροκωστοπούλου.

Ο ερχομός της άνοιξης στη ζωή μας πιστοποιείται και τα τελευταία βράδια. Το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής, υπήρξε αρκετή κίνηση στα καταστήματα εστίασης, στα τσιπουράδικα, στα μπαρ και στα νυχτερινά κέντρα, ενώ πολλοί παρά το αεράκι προτίμησαν να κάτσουν σε πλατείες και πεζόδρομους, στα τραπεζάκια που ήταν έξω.

Η άνοιξη λοιπόν έφτασε στην Πάτρα και οι Πατρινοί διψούν για να την απολαύσουν με κάθε τρόπο.

@ spy_kon

@ spy_kon


Πηγή