Η ανακοίνωση του δήμου για τη συναυλία των Rotting Christ – Πιθανή η αναβολή λέει η διοργανώτρια εταιρεί […]

Σε σχέση με τα αναγραφόμενα σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης περί «λογοκρισίας» κ.λπ. ενημερώνουμε ότι η συναυλία των Rotting Christ η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου στην αίθουσα «Αίγλη», δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί, λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων. Αυτό γνωστοποιήθηκε από τον Δήμο Πατρέων στην διοργανώτρια εταιρεία.

Η Δημοτική Αρχή παραχώρησε και παραχωρεί δημοτικούς χώρους και διευκολύνει όλους τους φορείς, πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, αθλητικούς κ.λπ., χωρίς διακρίσεις και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Δεν παραχωρούμε χώρους και δεν διευκολύνουμε με κανέναν τρόπο μόνο το ναζιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής».

Όσον αφορά τη συναυλία που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, η διοργανώτρια εταιρία, έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα και γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί.

ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΒΟΛΗ

Η εταιρεία ανακοίνωσε το απόγευμα τα εξης: «Επειδή αντιμετωπίζουμε απίστευτα προβλήματα με τη σωστή διεξαγωγή της συναυλίας αύριο το πρωί στις 11.00 θα υπάρξει ανακοίνωση για την πραγματοποίηση ή αναβολή της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα. Ζητάμε συγνώμη από τους fans του συγκροτήματος για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τις τελευταίες ημέρες. Oποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στη συναυλία μπορεί να επιστρέψει το εισιτήριο προπώλησης και να πάρει τα χρήματα του πίσω".

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    14 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία