Η Ε. Κονιδάρη για την παρουσίαση του προγράμματος για την Υγεία στην Πάτρα


Η απόφαση του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας…

…να παρουσιάσει το πρόγραμμα για την Υγεία στην Πάτρα συνιστά μια αυτονόητη υποχρέωση του κόμματός μας για ενημέρωση των πολιτών σε ένα ζήτημα που δεν χωράνε ερασιτεχνισμοί.

Η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και ειδικά μέσω του πρωθυπουργικού εντολοδόχου κ. Πολάκη έχει αποτύχει παταγωδώς.
Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αίσθημα ευθύνης, έχουν αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την εφαρμογή μέτρων και αποφάσεων που θα εγγυώνται πραγματικά το συμφέρον των συμπολιτών μας.

– Θέλουμε καλύτερη Δημόσια Υγεία για όλους τους Έλληνες. Δεν μας αξίζουν οι πολιτικοί θεατρινισμοί του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.

– Θέλουμε οι φόροι μας να πιάνουν τόπο και το κράτος να αφαιρεί λιγότερα χρήματα από τις τσέπες μας. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί η οικονομική αφαίμαξη της ελληνικής κοινωνίας για να βρίσκουν καταφύγιο σε κρατικούς φορείς ορισμένοι φίλοι του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ.

– Θέλουμε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στους λειτουργούς της Yγείας και διεκδικούμε ένα καλύτερο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Με καινοτομία στην Υγεία και με σύγχρονες υπηρεσίες.

Η ΝΔ δεσμεύεται να φέρει επανάσταση στην πρόληψη, να εξασφαλίσει περίθαλψη με αξιοπρέπεια, να διασφαλίσει τη φροντίδα στους πιο ευάλωτους και να επαναφέρει τους κανόνες σύγχρονης και αποτελεσματικής διοίκησης στην Υγεία.

Ως μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ ευχαριστώ τον αρμόδιο Τομεάρχη, κ. Βασίλη Οικονόμου, για την πρωτοβουλία να παρουσιαστεί το πρόγραμμα για την Υγεία στο νομό μας και δεσμεύομαι να αγωνιστώ με όλα τα κομματικά στελέχη για την πιστή εφαρμογή του μετά την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη στη θέση του επόμενου Πρωθυπουργού της χώρας μας.


Πηγή