Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους Περιφερειακούς συμβούλους (εικόνες – ηχητικό)

Στο Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι

Τους πρώτους υποψηφίους συμβούλους για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, η Λαϊκή Συσπείρωση.

Παρουσία της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Αλεξάνδρας Μπαλού, αλλά και των υποψηφίων Δημάρχων Αργοστολίου Γιάννη Κουρούκλη, Ληξουρίου, Δημήτρη Μαντζουράτου και Σάμης Νίκου Αθανασάτου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση.

Οι πρώτοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν ήταν ο νυν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γκισγκίνης, η Νατάσσα Βασιλείου Κοινωνιολόγος, η Σοφία Ποταμιάνου Εκπαιδευτικός και ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος από την Ιθάκη.

Όπως τόνισε στην αρχική της τοποθέτηση η κα Μπαλού: «Στόχος είναι από αυτές τις κάλπες να βγει νικητής ο λαός. Διακρίνουμε μία διάθεση από τον λαό να σηκώσει το ανάστημά του, καθώς βλέπει πως τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Τα Νοσοκομεία είναι υποστελεχωμένα, η σχολική στέγη σε απαράδεκτη κατάσταση και υπάρχουν πολλά προβλήματα σε όλα τα νησιά, ενώ οι «πληγές» από τις πλημμύρες και τους σεισμούς είναι ακόμα ανοικτές. Όμως ο λαός μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω» ήταν τα λόγια της, ενώ όσον αφορά τους υποψηφίους τόνισε πως το βασικό κριτήριο της επιλογής τους ήταν η επιστημονική γνώση και οι ικανότητές τους.

Όπως ανακοινώθηκε θα υπάρχει και παρουσίαση με τους υποψήφιους δημάρχους της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό από την παρουσίαση

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του πρωτογενούς περιεχομένου του INKEFALONIA.GR χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της ιστοσελίδας.

DSC 0035DSC 0037DSC 0038DSC 0039DSC 0043


Πηγή