Η Τόνια Καρανίκα υποψήφια με τον Ντ. Τσουκαλά

Και μετά το μικρό εορταστικό διάλειμμα και αφού ευχηθώ καλή Σαρακοστή σε όλους και όλες, επιτρέψτε μου να συνεχίσω την παρουσίαση των άξιων συμπολιτών μας που με την παρουσία τους τιμούν το ψηφοδέλτιό μας!!! Κοντά μας σε αυτόν τον όμορφο αγώνα για τη Ναυπακτία λοιπόν και η Τόνια Καρανίκα, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ναύπακτο, έχοντας ζήσει και κάποια χρόνια στην Αθήνα. Έχει κάνει σπουδές ως Σχεδιάστρια μέσω συστημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και εργάστηκε πάνω στο αντικείμενο αυτό τόσο στον ιδιωτικό όσο και και το δημόσιο τομέα ( Υπουργείο Εσωτερικών ,στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) .
Ασχολείται με το καλλιτεχνικό κομμάτι, με δημιουργία και κατασκευή κοσμημάτων και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εικαστικού κοσμήματος .Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Ναύπακτο σε Ορθοδοντικό ιατρείο.
Αγαπά ιδιαίτερα τα πολιτιστικά /καλλιτεχνικά δρώμενα και τις νέες/ φρέσκες και πρωτοποριακές ιδέες που θα κάνουν τη διαφορά και θα καταστήσουν την Ναύπακτο μια ζωντανή και ξεχωριστή πόλη !!! Αυτό είναι που την οδήγησε να ασχοληθεί με τα κοινά, δίνοντας μείζονα έμφαση στο κομμάτι της ανάπτυξης του τουρισμού και του πολιτισμού.

Δελτίο Τύπου

The post Η Τόνια Καρανίκα υποψήφια με τον Ντ. Τσουκαλά appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή