Θ. Βλαγκούλης: Θέλουμε πρωθυπουργό που θα ενώνει τους πολίτες

Για να έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τους Έλληνμες πολίτες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τους εξόντωσε με τους φόρους ενώ ουσιαστικά διέλυσε τη μεσαία τάξη.

Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων σε διαδικτυακή του ανακοίνωση ο πολιτευτής της ΝΔ Θόδωρος Βλαγκούλης, επισημαίνοντας ότι: «Στις εθνικές εκλογές οπότε και αν γίνουν αλλά και στις ευρωεκλογές, οι Έλληνες πολίτες, θα καταδικάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για την θεσμική παρακμή που έχει φέρει. Και τη νοσηρή κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην πολιτική».

Συνεχίζοντας ο ίδιος αναφέρει: Ο τόπος μας χρειάζεται Πρωθυπουργό να λέει αλήθειες και να ενώνει τους Έλληνες, και αυτός είναι ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Mε δεύτερη ανάρτησή του εξ’ άλλου ο κ. Βλαγκούλης στέκεται καθαρά στον οικονομικό τομέα τονίζοντας:

«Η μείωση του ρυθμού ανάπτυξης στο 1,9% έναντι του στόχου 2,1% του ΑΕΠ, οφείλεται στην μείωση της ιδιωτικής κατανάλωσης και την ανυπαρξία των επενδύσεων και ο λόγος είναι η υπερφορολόγηση που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ως επόμενος Πρωθυπουργός έχει θέσει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στον πρώτο μήνα της διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ. την ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ».


Πηγή