Κέρκυρα: Έπεσε πάνω του δέντρο, σώθηκε από θαύμα και του έκαναν αλκοτέστ!

Περιβάλλον Κέρκυρα: Έπεσε πάνω του δέντρο, σώθηκε από θαύμα και του έκαναν αλκοτέστ!

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό. Την περασμένη Παρασκευή ένας συμπολίτης μας διερχόμενος με το μηχανάκι του από το λιμάνι, «έφαγε» κατακέφαλα ένα ολόκληρο δέντρο το οποίο είχε σαπίσει, αλλά προφανώς κανείς αρμόδιος δεν ενδιαφέρθηκε να διασφαλίσει τους περαστικούς προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες.
Αποτέλεσμα της πτώσης του δέντρου ήταν να κοπεί στα δύο το κράνος του και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και επειδή ήταν σοβαρή η κατάσταση του και το τραύμα στο κεφάλι, έκανε αξονική τομογραφία.
Και κάπου εδώ ξεκινά ο τραγέλαφος. Βγαίνοντας από τον αξονικό τον περίμενε η Λιμενική αστυνομία για να τον υποβάλλουν σε… αλκοτέστ!!! και να ελέγξουν τα έγγραφα του, δηλαδή δίπλωμα, άδεια, ασφάλεια και τα λοιπά. Ο άνθρωπος είχε Άγιο που ζει μετά την πτώση του δέντρου και του ζητούσαν να κάνει αλκοτέστ!!! Όπως ήταν φυσικό η γιατρός εξεμάνη, γιατί ο ασθενής ακόμα βρισκόταν σε σοκ, ε, δεν είναι και λίγο πράγμα να πηγαίνεις αμέριμνος στη δουλειά σου και να σου πέφτει ένα τεράστιο δέντρο στο κεφάλι, όπως και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες που δεν πίστευαν στα αυτιά τους και στα μάτια τους. Και όχι μόνο αυτό, ενώ είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, δηλαδή δίπλωμα, ασφάλεια άδεια, «έφαγε» και ένα πρόστιμο 100 ευρώ γιατί δεν είχε ανανεώσει, για ένα μηχανάκι 50 κυβικών την άδεια κυκλοφορίας!!!
Απίστευτα πράγματα. Αντί να κάνουν όλοι τον σταυρό τους που ο άνθρωπος ζει, γιατί θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα, του ζητάνε και τα ρέστα… Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.


Πηγή