Κλειστός ο δρόμος της Παλαιόπολης την Τρίτη.

Αστυνομικό ρεπορτάζ Κλειστός ο δρόμος της Παλαιόπολης την Τρίτη.

Δεδομένων των εργασιών που θα διεξαχθούν την Τρίτη από τις 10 το πρωί έως αργά το απόγευμα στον κάτω δρόμο του Κανονιού, η προσοχή θεωρείται απαραίτητη, καθώς το κυκλοφοριακό κομφούζιο είναι αναμενόμενο.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου είναι η εξής:

«Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Κανονιού ότι η διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Παλαιόπολης (κάτω δρόμο του Κανονιού), την ΤΡΙΤΗ 12.3.19 από τις 10:00-18:00 γίνεται για να φρεζάρουν κάποια τμήματα του κατεστραμμένου οδοστρώματος στα οποία θα τοποθετηθεί σύντομα νέος ασφαλτοτάπητας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Διοικητή της Τροχαίας Κέρκυρας κο Σπύρο Σκολαρίκη μας είπε ότι θα προσπαθήσουν σε συνεννόηση με τον εργολάβο να κρατήσουν τουλάχιστον την μία πλευρά του κάτω δρόμου σε κυκλοφορία παράλληλα με τις εργασίες. Αν όμως διαπιστώσουν ότι δημιουργείται πρόβλημα τότε ο επάνω δρόμος θα γίνει προσωρινά διπλής κατεύθυνσης με την βοήθεια ανδρών της τροχαίας.

Παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες των οχημάτων να τα απομακρύνουν την Τρίτη το πρωί από τον κάτω δρόμο του Κανονιού για να εκτελεστούν οι εργασίες. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».


Πηγή