Κουρούτα: Μυστηριώδεις εξαφανίσεις αδέσποτων σκύλων καταγγέλλουν οι φιλόζωοι

Περίεργες εξαφανίσεις και μετακινήσεις αδέσποτων σκύλων καταγγέλλουν φιλόζωοι στην Αμαλιάδα, οι οποίοι εκτιμούν ότι υπαίτιοι είναι άνθρωποι που ενοχλούνται από την παρουσία των ζώων.

Κάποιοι φιλόζωοι τα τελευταία χρόνια, εθελοντικά και χωρίς κανένα όφελος, έχουν αναλάβει και φροντίζουν περισσότερα από 30 αδέσποτα σκυλιά που κινούνται στις περιοχές της Αμαλιάδας, της Κουρούτας και της Μαραθιάς.

Η φροντίδα περιλαμβάνει τάϊσμα σε καθημερινή βάση και παράλληλα οι φιλόζωοι είναι αυτοί που φροντίζουν για τα εμβόλιά τους, τις στειρώσεις τους και για ότι άλλο είναι απαραίτητο.

Περισσότερα από 25 σκυλιά

Ωστόσο, όπως καταγγέλλουν στην ‘Π’ η ψυχολόγος κα Άρτεμις Δημητροπούλου και η κα Ζαφειρία Σπυράτου, οι οποίες κάνουν μεγάλο αγώνα σε καθημερινή βάση για να φροντίσουν τα αδέσποτα, τον τελευταίο χρόνο έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς από την περιοχή της Κουρούτας, και συγκεκριμένα από την περιοχή του δημοτικού κάμπινγκ και πέριξ αυτού, περισσότερα από 25 σκυλιά!

Οι φιλόζωοι γνωρίζουν πολύ καλά τα ζώα, αφού τα φροντίζουν καθημερινά, κατά συνέπεια έχουν πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή