Κύκλοι Παπανδρέου – Κατεβαίνει στην Αχαΐα για να οδηγήσει το ΚΙΝΑΛ σε δεύτερη έδρα!

Ικανοποίηση υπάρχει στους κύκλους του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα και στην Αχαΐα για το θερμό κλίμα που συνάντησε στην περιοδεία του, τόσο στο Αίγιο, όσο και στα Καλάβρυτα, την περασμένη εβδομάδα.

Ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφτηκε στο Αίγιο τον Παναιγιάλειο Αγροτικό Συνεταιρισμό, τους ιθύνοντες του λιμανιού του Αιγίου, αλλά και την δημαρχεία Αιγιαλείας, ανταλλάσσοντας απόψεις και σκέψεις γύρω από την ανάπτυξη της περιοχής.

Στα Καλάβρυτα είχε συναντήσεις με τους διοικούντες του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, με τους υπεύθυνους του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, ενώ επισκέφτηκε και τον δήμαρχο Γιώργο Λαζουρά στο δημαρχείο.

Το κλίμα που συνάντησε ήταν ιδιαίτερα θετικό, σύμφωνα με κύκλους του πρώην πρωθυπουργού, ενώ υπήρξε και μία ιδιαίτερη θέρμη σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του στην Αχαΐα, στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Καμία σχέση, δηλαδή, με τις μουρμούρες και τα όσα φέρονται να λέγονται στο παρασκήνιο.

Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι η απόφαση του Κινήματος Αλλαγής, ύστερα από την επιθυμία του Γιώργου Παπανδρέου να κατέβει υποψήφιος στον τόπο καταγωγής του, μόνο θετικά θα λειτουργήσει για το κόμμα. Η θέληση του Γιώργου Παπανδρέου να κατέβει στην Αχαΐα, σύμφωνα με τους ίδιους πάντα κύκλους, έχει να κάνει με δύο βασικές αιτίες.

Κύκλοι Παπανδρέου - Κατεβαίνει στην Αχαΐα για να οδηγήσει το ΚΙΝΑΛ σε δεύτερη έδρα!

Με την παρουσία του το Κίνημα Αλλαγής θα αποκτήσει την δυναμική και την απαραίτητη συσπείρωση για να μπορέσει να βγάλει δύο έδρες στον νομό, κάτι που χωρίς αυτόν, ήταν δύσκολο να γίνει. Αυτός είναι και ο στόχος του Γιώργου Παπανδρέου. Οι δύο έδρες του Κινήματος Αλλαγής στην Αχαΐα. Και ο δεύτερος λόγος αφορά τους συναισθηματικούς δεσμούς που έχει ο πρώην πρωθυπουργός με τον νομό.

"Η Αχαΐα είναι ο τόπος καταγωγής του, εδώ όπου ξεκίνησαν την πολιτική τους διαδρομή, ο πατέρας του, ο παππούς του και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο για τον ίδιο, κάτι που ασφαλώς δεν αλλάζει…" αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι.

Κύκλοι Παπανδρέου - Κατεβαίνει στην Αχαΐα για να οδηγήσει το ΚΙΝΑΛ σε δεύτερη έδρα! Κύκλοι Παπανδρέου - Κατεβαίνει στην Αχαΐα για να οδηγήσει το ΚΙΝΑΛ σε δεύτερη έδρα! Κύκλοι Παπανδρέου - Κατεβαίνει στην Αχαΐα για να οδηγήσει το ΚΙΝΑΛ σε δεύτερη έδρα!


Πηγή