Κ. Τζαβάρας: Μόνο με πρωθυπουργό τον Κυρ. Μητσοτάκη μπορεί η Ηλεία να ελπίζει στην κατασκευή και λειτουργία το […]

Κατά τη χτεσινή επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ για τις υποδομές, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ακόμα μια φορά τη δέσμευσή του απέναντι στους πολίτες της Ηλείας για την άμεση προτεραιοποίηση της κατασκευής του πολύπαθου αυτοκινητοδρόμου Πατρών-Πύργου-Ολυμπίας.

Ακριβώς 4 χρόνια μετά την καταστρεπτική για τα συμφέροντα της Ηλείας ακύρωση της δημοπρασίας του αυτοκινητοδρόμου από τον κ. Σπίρτζη και τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ήθελε να μοιράσει το έργο σε περισσότερους εργολάβους, η ΝΔ με τον πιο αποστομωτικό τρόπο διαβεβαιώνει τους Ηλείους ότι ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης αποδίδει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη της Ηλείας. Για τον λόγο αυτό και εντάσσει τον αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου στα έργα εθνικής προτεραιότητας, που πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα για να ενισχύσουν την ανάπτυξη και την ασφάλεια στις μεταφορές.

Επιτέλους πρέπει να τελειώσουν οι κοροϊδίες Σπίρτζη και Κατσιφάρα, επί της διακυβέρνησης των οποίων η Ηλεία κατήντησε κρανίου τόπος, με τριτοκοσμικό δίκτυο επαρχιακών και εθνικών δρόμων, επικίνδυνων και ακατάλληλων για οποιαδήποτε ασφαλή χρήση. Η λεγόμενη «νέα εθνική οδός» Πατρών-Πύργου είναι ο δρόμος που δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως η καρμανιόλα της Ελλάδας, με εκατόμβες νεκρών κάθε χρόνο, που σκοτώνονται σε τροχαία δυστυχήματα κατά μήκος της, υπό τα αδιάφορα όμματα του κ. Τσίπρα, του κ. Σπίρτζη, του κ. Κατσιφάρα και όλων των μερών της παρέας τους.

Γι’ αυτούς φαίνεται ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμιά αξία, πέραν εκείνης που της δίνει κάθε 4 χρόνια η ψήφος στις βουλευτικές ή περιφερειακές εκλογές. Γι’ αυτό και η μεγαλύτερη κοροϊδία από τη σημερινή κυβέρνηση, με προεκλογικές παροχές και πλειοδοσία σε προεκλογικές προσλήψεις, έχει ξεκινήσει εδώ και 3 μήνες, ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Αντίθετα, για τη ΝΔ βασική αξία είναι η ευημερία και η ασφάλεια του πολίτη, και η διευκόλυνση της ελεύθερης συμμετοχής του στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου. Η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου δεν είναι ακόμα μια προεκλογική υπόσχεση για τη ΝΔ, γιατί ήδη οι πολίτες της Ηλείας γνωρίζουν ότι η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ, με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά είναι εκείνη που είχε δημοπρατήσει το έργο, το οποίο θα είχε ήδη ολοκληρωθεί και θα βρισκόταν στη διάθεση τους σήμερα, εάν τον Μάρτιο του 2015 δεν είχε ακυρώσει αυθαίρετα και αδικαιολόγητα το διαγωνισμό για την ανάδειξη του αναδόχου της κατασκευής του ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπίρτζης.

Πολίτη της Ηλείας επιτέλους πρέπει να πάψεις να εξακολουθείς να πιστεύεις στα ψεύτικα και όμορφα λόγια του Αλέξη Τσίπρα και της παρέας του, γιατί 4 χρόνια τώρα τίποτα δεν έχουν πραγματοποιήσει από όσα υποσχέθηκαν. Αντίθετα, πήγαν τη χώρα δεκαετίες πίσω και στέρησαν από τους Έλληνες το δικαίωμα να συμμετέχουν επί ίσοις όροις στην ευρωπαϊκή οικονομική και κοινωνική ζωή, έχοντας καταστεί με τις εγκληματικές ενέργειες και τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ οι δακτυλοδεικτούμενοι παρίες της Ευρώπης. Φτάνει πια! Με την ψήφο σου στις εκλογές του Μαΐου πρέπει να στείλεις όλους αυτούς εκεί που τους αξίζει. Στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.


Πηγή