Λεχαινά: 30χρονος αξιωματικός της 117ΠΜ βρέθηκε απαγχονισμένος στην οικία του

Σοκάρει η αυτοκτονία του – Θα συμμετείχε ως μέλος χορευτικού σε εκδήλωση

Για την άσκηση Ηνίοχος 2019 μιλούσαν την Τρίτη το απόγευμα Λεχαινίτες με τον 30χρονο αξιωματικό της ΠΑ και το μεσημέρι της Τετάρτης πληροφορήθηκαν το τραγικό νέο! Όλοι σοκαρίστηκαν.

Απαγχονισμένος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε μικρή αποθήκη κοντά στο σπίτι του στο Μοσχονέρι Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών 30χρονος Η.Τ. αξιωματικός της ΠΑ.

Τον αυτόχειρα εντόπισε φίλος του ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο αυτόχειρας ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, γεμάτο ζωντάνια, αθλητικός τύπος, ανύπαντρος, ένας νέος με λαμπρό μέλλον. Κι όμως… Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική κατάληξη. Απαρηγόρητη η μητέρα του και οι αδελφές του. Πριν από μερικά χρόνια ο 30χρονος είχε χάσει την αδελφή του σε τροχαίο κοντά στο Μοσχονέρι ενώ η επάρατος είχε πάρει και την ζωή του πατέρα του.

Ο αυτόχειρας αξιωματικός μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ως μέλος χορευτικού συλλόγου θα συμμετείχε σε εορταστική εκδήλωση τις επόμενες μέρες, ένα ακόμη στοιχείο που δεν δικαιολογεί την πράξη του.

Από την Π.Α εκδόθηκε η ακόλουθος ανακοίνωση:

«Τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019, Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, βρέθηκε απαγχονισμένος στην οικία του, στα Λεχαινά του Νομού Ηλείας. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές».


Πηγή