Μακρίσια: Οι κάτοικοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους

Αναστάτωση επικρατεί στα Μακρίσια μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στα σπίτι του χωριού. Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο χωριό με μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση των διαρρηκτών.

Έτσι ξεκινούν περιφρούρηση για να ανακόψουν τους διαρρήκτες που φαίνεται να αλωνίζουν στο χωριό αλλά και σε γειτονικά χωριά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν αποφάσισαν τα εξής:

“Οι κάτοικοι των Μακρισίων παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Το τελευταίο 10ήμερο, το Δ.Δ. Μακρισίων κατόπιν αλλεπάλληλων κλοπών βρίσκεται σε ιδιαίτερα ανάστατη κατάσταση και ανησυχία για ότι αφορά την ασφάλεια των κατοίκων του.

Για τον λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαίο από το Τοπικό Συμβούλιο και τους υπόλοιπους φορείς έκτακτη Γενική Συνέλευση με κύριο και μοναδικό θέμα την “αντιμετώπιση των διαρρηκτών”.

Κατόπιν διαφόρων προτάσεων για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει, οι κάτοικοι κατέληξαν ως πρώτη λύση την έντονη περιφρούρηση όλων των επίμαχων σημείων κατά ομάδες καθόλο το 24ωρο σε όλη την περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος, καθώς και σε όλες τις προσβάσεις, εισόδου και εξόδου από και προς το Δημοτικό Διαμέρισμα” καταλήγει η ανακοίνωση…

πηγη: ilialve.gr

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    17 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία