Μπήκε σε κλινική κι άρπαξε 30 ευρώ από συνοδό ασθενή- Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε κλινική και αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ από 46χρονη ημεδαπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στο Κάστρο Κυλλήνης, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα από ΑΤΜ, με τη μέθοδο της πρόκλησης έκρηξης με τη χρήση αερίου (plofkraak). Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο 37ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, υπό την επήρεια μέθης.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου- Βόνιτσας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το μεσημέρι, σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, θανάτωσε σκύλο ημεδαπής, παρέχοντάς του δηλητηριασμένη τροφή.

Tέλος, συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 34 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα στη Χώρα.


Πηγή