«Νέα Εποχή – Δήμος Πηνειού»: Υποψήφια με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο η Δήμητρα Βαγγελάκου

Με τη νέα γενιά να βρίσκεται ξεκάθαρα στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Πηνειού Πάνου Θεοδωρακόπουλου, μία ακόμα δυναμική υποψηφιότητα ήρθε να προστεθεί στον συνδυασμό «Νέα Εποχή – Δήμος Πηνειού». Ο λόγος για την Δήμητρα Βαγγελάκου που θα ασχοληθεί για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση δηλώνοντας την πλήρη εμπιστοσύνη της στο όραμα του Πάνου Θεοδωρακόπουλου για έναν Δήμο Πηνειού πρωτοπόρο σε όλη την Ηλεία.

Η Δήμητρα Βαγγελάκου γεννήθηκε στην Πάτρα και κατοικεί στο Βρανά του Δήμου Πηνειού. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και ασχολείται πρώτη φορά με την πολιτική, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την παράταξη του κυρίου Θεοδωρακόπουλου για να βοηθήσω στην ανάπτυξη του χωριού μου μιας και η εγκατάλειψη είναι εμφανής! Ο κύριος Θεοδωρακόπουλος είναι πάνω απ’ όλα ανθρώπινος με αγνά συναισθήματα και καθαρές σκέψεις προς το καλό του τόπου μας! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε τον Δήμο μας παράδειγμα προς μίμηση για όλο το Νομό με μπροστάρη στον αγώνα μας τον κύριο Θεοδωρακόπουλο και την παράταξη «Νέα Εποχή – Δήμος Πηνείου», τονίζει η Δήμητρα Βαγγελάκου.


Πηγή