Νίκος Παπαδημάτος: Η δημοτική αρχή οφείλει να συγκροτήσει αμέσως Επιτροπή Εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την […]

Η δημοτική αρχή οφείλει να συγκροτήσει αμέσως Επιτροπή Εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος.

Η πλήρης δήλωση του κ. Νίκου Παπαδημάτου έχει ως εξής:

«Την προσεχή Δευτέρα θα γιορτάσουμε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Με την ευκαιρία αυτή τίθεται ένα επιτακτικό ζήτημα.

Σε ακριβώς δύο χρόνια θα γιορτάσουμε την επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821. Με ποιο τρόπο ο Δήμος Πατρέων σκοπεύει να πάρει μέρος στον εορτασμό;

Σε κάθε περίπτωση έχουμε ήδη αργήσει αφού δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος σχεδιασμός. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να προετοιμάσει ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων με ποικίλες μορφές, εκδηλώσεις που όχι μόνο θα αναδείξουν τη συμβολή της Πάτρας και των ανθρώπων της στην εθνεγερσία, αλλά παράλληλα θα αποτελέσουν μια λαμπρή ευκαιρία για να αναδειχθεί η τοπική ιστορική συνείδηση αλλά και η γνώση ολόκληρης της νεότερης διαδρομής μας.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει αμέσως στη συγκρότηση Επιτροπής Εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, η οποία θα αναλάβει σε τακτό χρονικό διάστημα την εκπόνηση του σχετικού προγράμματος».

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    22 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία