Οι μπηχτές του Βασίλη Μπεκίρη


Σε πρόσφατο άρθρο του ο Βασίλης Μπεκίρης…

…διαμήνυσε εμμέσως πλην σαφώς στην ηγεσία της Ν.Δ. ότι θα πρέπει να προχωρήσει εν όψει των βουλευτικών εκλογών σε μια ριζική «αναβάθμιση» των ψηφοδελτίων της.

Σε μια φαινομενικά γενική τοποθέτηση του και αφού στηλιτεύει το γεγονός ότι «τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία μεγάλη υποβάθμιση των εκπροσώπων του ελληνικού λαού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο», υπογραμμίζει ότι «είναι ανάγκη οι ηγεσίες των κομμάτων και οι τοπικοί φορείς να εργασθούν, ώστε στα ψηφοδέλτια να συμπεριληφθούν προσωπικότητες με ήθος, με μόρφωση αλλά και πρόσωπα που να γνωρίζουν τα τοπικά και τα γενικότερα προβλήματα».

Επιπλέον, επισημαίνει με νόημα ότι «είναι ανάγκη όλα τα κόμματα να αποβάλλουν πρόσωπα, τα οποία έχουν πολλάκις χρησιμοποιηθεί ως πολιτευτές ή είναι προχωρημένης ηλικίας».

Οι κακές γλώσσες της Νέας Δημοκρατίας πάντως έσπευσαν να πουν ότι ο Μπεκίρης «φωτογραφίζει» τους Θανάση Νταβλούρο, Άγγελο Τσιγκρή, Έλενα Κονιδάρη και Έφη Γιαννιά, θεωρώντας ότι πρέπει να αποκλειστούν από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για να μπει «νέο αίμα». Και, όπως είναι φυσικά, τα σχόλια πήγαν κι ήρθαν.

πηγή dete.gr


Πηγή